Baby Iam perfect for you

Veckan som varit har en envis förkylning hållt sig kvar hos oss. Den verkar aldrig vilja släppa taget om mig. Men idag är bästa dagen på över en vecka.  Inge feber men hes och snorigt har det varit. Många som är förkylda nu, läste att det ska vara toppen på influsnan nu också. Håller tummarna att vi klarar oss från den.
 
Bäbisen trycker neråt och förvärkarna känns mest i ljumskarna och låren. Även nedre ryggen.
Sista besöket gjordes idag hos barnmorskan. Jag ville bland annat gå igenom förra förlossningen. Så nu väntar vi väl bara på lilla vännen i magen.
 
Ikväll hälsade en vän på. Jag kommer på mig själv väldigt ofta att jag/vi är dåliga på att hälsa på andra. Vi är så vana att de kommer till oss, så man glömmer bort att åka iväg själv. Kan få skuldkänslor ibland men tiden finns inte helt enkelt jämnt. Vi vet vilka som alltid finns där för oss och de vet att vi finns för dem alltid.
 
Igår sov Vera första natten i sin nya säng, på jonas sida! Jobbigaste var nog för mamman som haft sin dotter på "sin" sida sängen i snart två år. Men bara inse, hon blir stor och bäbisen kommer snart och ska ammas på nätterna. Bäst för alla.
 
Vera spred lite kärlek på Alla hjärtans dag.
 
 
(Det var pappans chokladask & inte Veras som har mjölkallergi)